~sudi-sudi la like ek~

jom foLLow cik yaya

~menggedik seketika bersama RANDY PANGALILA~

salam..ai mr.blog..coe cik yaya dh lme xbercelote di sini kan..
im bz sgt..huhu(uat2 bz)^_^
post cik yaya kli nie agk gedik ckit..haha??kt spa yg cik yaya mggedik tu kan..
AHAH...RANDY PANGALILA..^_^..
dia la yang cik yaya mggedik skrang..hihihi..menggedik sebentar..
dia sangat sweet kan..
sepanjang cuti sem nie cik yaya menghabiskan masa ngn melayan cerita yang dia bawa iaitu NADA CINTA,
cerita tu bez sangt..lucu,sweet,sedih n menyakitkan ati pown ada..
RANDY seorg yg sangt sweet..hahaha..mint kt mamat endon la plak..
dh beh ke mamat malaysia nie..huhuh..xda la..sja mnt2 kan..
lau da jdh mna la nk ta'u kan..
hihihi^_^..
jom kita tgk pic dia yg sweet tu nk..bnyak jgk la pic dia yg cik yaya snab...
-
-


tengok la..betapa sweetnya dia senyum..comel sangt..eeee~


smart nyea..^_^


gaya dia pown boley than..muka yg agk nk senyum xsenyum kn..huhuh


tgok la btapa taf nya bdan dia..bleh jd hero cik yaya nie..putih..hahaha..
dh mint kt mamat endon plak dah cik yaya nie kan..:)


ni la plakon dalam NADA CINTA..heroin dia pown cute gak..
crita nie la peneman cik yaya time sepnjg cuti sem nie..^_^.
sem lepas CINTA MELODY,,RANDY gak yg belakon..
papepown crita RANDY belakon..cnfrm beznye la..crita yg akan dtg nie cm bez gak..
tajuk crita tu-MIMPI BIAR SAMPAI KE BINTANG,tp cik yaya xdpt nk tgk la crita tu coz dh blk kolj la..hurm..xpa2..nnt cik yaya akn cari gk kat you tube n donwload jea..huhuh..^_^

 SEKIAN DARI CIK YAYA..sayang korang..muahhh..^,^

4 comments:

addah said...

wahhh tetibe je cik yaya ni ubah angin ngan randy pagalila tu..ehhh silap eja plak..ha tu la..susah sngt nat eja nme die...akim af cmne plk...???da x mo lagi ye???

cik yaya said...

huhu..biase la..sweet kn die..:)

Eiqa Lyka Vandetta said...

macam high school musical 1 lah die punya poster tu..

cik yaya said...

memg pown..crite nie pown lbh kurg high school musicl jgk la..but beza die endon n mt saleh jew..:)